Wat staat er te gebeuren?!
Door: Marjon
Blijf op de hoogte en volg Piet en Marjon
16 Juli 2025 | Nederland, Almelo
De voorbereidingen zijn begonnen
Zo, ik begin al vroeg met ons verhaal want we zitten nog gewoon thuis. Op 5 augustus 2025 vertrekken we naar Zweden. Enkele weken geleden hebben we een rondreis(je) gemaakt via Duitsland (Olsberg) naar Zwitserland (Raron), via Lichtenstein en Oostenrijk weer door Duitsland retour. Het was na de roerige ziekteperiode van Piet en we hadden de nieuwe camper (Cato) nog niet eens zelf geprobeerd. Ik kan zeggen: Cato bevalt heel goed! Raron stond vorig jaar al op het lijstje maar het regende daar ontzettend veel. Toen we er dit keer waren was het er 37 graden, dus ik weet niet of dat zoveel beter was :-). Maar het was mooi om de hoge bergen weer eens te zien.
Het is een heel schema wat de komende weken gaat gebeuren. Cato is met Pim en Magda en hondje Sophie nu, op dit moment, in Zweden. Hun vakantie is zondag begonnen. Ze vermaken zich prima. Ze staan nu in Landskrona boven Malmö. Het weer is 20-25 graden en het blijft de komende weken droog. Wat een mazzel.
Begin augustus vertrekken Piet en ik met Yfke (de hond van Marloes en Stefan) naar Zweden en wel naar Abisko. De bedoeling is dat op 19 augustus Marloes en Stefan naar Narvik (Evenes) vliegen en dat ze met de trein naar Abisko komen. Dan gaan zij een week wandelen in de wildernis, van Abisko naar Kiruna. Dan pikken Piet en ik (met Yfke) hun weer op en in enkele dagen rijden we weer met elkaar naar Evenes/Narvik waar Piet en ik op het vliegtuig stappen naar Nederland.
Marloes en Stefan en Yfke rijden dan met Cato weer rustig via Noorwegen en Zweden naar Nederland waar ze uiterlijk 12 september weer thuis zullen zijn.
Heel veel mooie plannen en leuke voorbereidingen. We houden jullie op de hoogte!
16 Juli 2025 - 12:35
Riet:
We gaan jullie weer met veel plezier volgen! :-)
16 Juli 2025 - 12:46
Jacqueline:
Dat zijn hele mooie plannen! We gaan jullie weer met plezier volgen!
16 Juli 2025 - 14:30
Carin:
Ha Piet en Marjon,
helemaal klaar voor, ik kijk uit naar de verslagen.
Als Pim en Magda nog in de gelegenheid zijn, eiland Ven is een aanrader. Leuke overtocht en prachtig eilandje tussen Zweden en Denemarken.
Heel veel plezier en goed om te lezen dat jullie alles uit Cato halen.
Groet Carin
16 Juli 2025 - 19:40
Wilma Haakmeester :
Veel plezier met de voorbereidingen en nog meer natuurlijk met de reis!
wij vermaken ons ondanks de regen ook wel en gaan morgen verder richting Gmünden
groetjes Wilma en Marco
16 Juli 2025 - 19:41
Marco:
Oh wat fijn om in een camper te zijn wij nu weer voor 25 dagen door Duitsland en verder.
alles goed en rusten goed uit
17 Juli 2025 - 15:44
Yvonne:
Geweldig dat het weer goed gaat met Piet en iedereen kan gaan genieten van de camper!