Prachtplek

Door: Piet en Marjon

Blijf op de hoogte en volg Piet en Marjon

10 Augustus 2025 | Zweden, Landbobyn

Vanmorgen zijn we vertrokken vanaf de camperplek bij Storfors. Kennelijk was er een gezellige picknick of zo georganiseerd, want er kwamen allemaal ouders met kinderen naar het theehuis. Heel gezellig, het weer werkte ook mee.

Via een mooie route (de 26) zijn we in de richting van Mora gereden. Je komt ogen tekort om alles te zien. Even voor Mora zag ik iets door de bomen wat op een mooie overnachtingsplek leek. Na een weggetje door het bos kwamen we uit bij het meer. Kennelijk de plaatselijk badplaats van de bewoners, volgens Google maps heet het hier: Badplaats Brintbodarna. Maar aangezien dat gehucht zo klein is, kan de site van waarbenjij.nu het niet vinden. Ik heb maar de plek neergezet die iets verder weg ligt (Landbobyn). Er stond 1 andere camper maar die ging weg. We staan nu dus bij een bos, tegen het meer in ons uppie. Ik zal de video erbij doen. Geweldige plek. Vandaag dus lekker op tijd gestopt en lekker relaxen. Yfke zit aan de lange lijn en ontdekt takjes, dennenappels en van alles[e-1f600]. Voor vandaag rust en morgen zien we wel weer. Doei

PS: kennelijk heeft de site problemen met het uploaden van video’s, dus ik heb voor nu alleen de foto’s bijgevoegd.

• 10 Augustus 2025 - 20:13

Carin:

Heerlijk, welterusten voor straks. Wat is Zweden toch mooi.

groet Carin

Piet en Marjon

Na vele reizen met de kinderen, nu maar begonnen met een eigen verslag van onze reizen. De vorige reizen naar Noorwegen, de Nordkapp, Zwitserland en meer zijn te vinden in Loesjeh.waarbenjij.nu Veel leesplezier!

Actief sinds 29 Juni 2018