Voorbereidingen
Door: Marjon
Blijf op de hoogte en volg Piet en Marjon
06 Juni 2022 | Nederland, Almelo
Voorbereidingen.
We zijn na een paar jaar corona weer bezig om een reis naar Noorwegen voor te bereiden. Hoe de wereld is veranderd na het vorige verslag in 2019.
We gaan zaterdag via Emmen (om de familie op te pikken) naar Delfzijl en met de boot, met overnachting, naar Kristiansand. We vertrekken in de middag rond 15.00 uur en zijn dan de volgende morgen om ongeveer 09.00 uur over! Hoe heerlijk is dat.
De caravan wordt nog even nagekeken, de boeken zijn al uitgezocht, de lijstjes met spullen wat mee moet gemaakt, Piet zijn vishengels staan paraat, dus we zijn er bijna klaar voor.
Door long-covid zal de reis niet zo worden zoals eerder gedacht/ gepland was, maar we hebben er reuze veel zin in. Op een stoeltje voor de caravan uitkijken over een fjord of berg is ook mooi! Dan gaat de rest maar wandelen of andere activiteiten ontplooien :-). Ik probeer weer om de paar dagen hier te vertellen wat we zoal meemaken.
Het reisgezelschap bestaat dit jaar uit Ali en Albert, Jacqueline en tekkel Noortje en Piet en ik. We gaan met een camper en twee auto-caravancombinaties. We hopen weer vele mooie wildkampeerplekken te ontdekken en de rust en ruimte van Noorwegen. Geef gerust commentaar op mijn mooie verhalen…… en geniet zo met ons mee.
07 Juni 2022 - 08:12
Carin:
Ha Piet en Marjon,
heel veel plezier, genieten hoor, ik ga jullie volgen.
Groet Carin -
07 Juni 2022 - 08:23
ERIC:
Hoi Piet en Marjon,
Maak er een mooie reis van en geniet van elk moment!
Heel veel plezier gewenst,
Eric -
07 Juni 2022 - 08:40
Riet:
Hele fijne vakantie gewenst!
Weer geweldig om jullie te kunnen volgen! -
07 Juni 2022 - 12:19
Albert:
Het Marjon.
Leuk dat je weer met een reisverslag bent begonnen.
De koorts is hier al toegeslagen en de camper vult zich langzaam.
Heb er echt zin in.
Groetjes tot zaterdag Albert -
08 Juni 2022 - 18:51
Yvonne:
Hoi Marjon en andere vakantiegangers,
Succes met de laatste voorbereidingen, goede reis en een hele mooie vakantie gewenst.
Ik kijk uit naar jullie verslagen!
Groetjes Emiel en Yvonne