Weer thuis - Reisverslag uit Almelo, Nederland van Piet en Marjon Battjes - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Almelo, Nederland van Piet en Marjon Battjes - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Marjon

Blijf op de hoogte en volg Piet en Marjon

10 Juli 2022 | Nederland, Almelo

Nou hier is dan het laatste verhaaltje van deze reis. We waren mooi op tijd in de haven van Kristiansand om in te checken. We hebben nog lekker koffie gedronken toen we in de baan stonden te wachten. Het weer was prima en er is altijd wat te bekijken als je daar bent. Zo kwamen er boten van de Fjordline en Colorline voorbij. Ook de nieuwste catamaran, zoals Albert zei: doet je denken aan de film van James Bond als je die boot ziet.

Nadat we aan boord waren gegaan hebben we eerst de hut opgezocht en bij de afvaart zwaaiden we Noorwegen [e-1f1f3][e-1f1f4] voor nu vaarwel.

Noortje zag de bui al hangen te zien aan haar gezichtsuitdrukking [e-1f635]‍[e-1f4ab]. We hebben aan boord weer heerlijk van het buffet gegeten, speelden een spelletje Skipbo en hadden ondertussen het damesvoetballen op de tv staan om te volgen. Toen het tijd werd om te gaan slapen liet Jacqie Noortje de meegebrachte plag gras zien. Je snapt het: Noortje was wild enthousiast en begreep meteen wat de bedoeling was en deed keurig een plasje daar waar het moest……..

In your dreams dus[e-1f61c]! Noortje bekeek de plag gras, dacht er het hare van en deed geen plas. Er werd toen bedacht dat Albert een rondje met haar moest lopen en dan bij terugkomst zou ze wel een plasje doen.

Het idee was wel aardig maar Noortje dacht: plas zelf even lekker op de grasplag en ging vrolijk daar plassen waar het dus niet de bedoeling was. Gelukkig heeft Albert het met een doek op kunnen dweilen…. [e-1f60f]

De zee was wat ruwer dan op de heenweg, wat tot gevolg had dat er diverse autoalarmen afgingen in de nacht. Nu lagen Ali, Albert en Jacq in de buurt van het autodek dus regelmatig werden ze gestoord door een alarm [e-1f606][e-1f62c]. Niet zo grappig dus.

De volgende morgen kwam Nederland [e-1f1f3][e-1f1f1] in zicht en de haven bij Delfzijl. De reis was ten einde. We zijn van boord gegaan en hebben in Emmen bij de plaatselijke FC [e-26bd]️ op het parkeerterrein nog even samen koffie gedronken om het geheel af te sluiten.

Noorwegen 2022 zit erop. Het was geweldig om er weer te zijn en om na enkele jaren weer heerlijk vakantie te vieren in het buitenland. Waar de reis de volgende keer naar toe gaat en wie er dan weer allemaal bij zullen zijn weten we nog niet. Er zijn geruchten over Ierland, maar we kijken wel wat het wordt. Bij thuiskomst lag er een lieve reactie van Pim en had Bloem zoals gebruikelijk de tafel met Pledge gedaan [e-1f970].

Voor nu plaats ik nog enkele foto’s en tot een volgende keer.

Liefs van Ali, Albert, Jacqie, Noortje, Piet en Marjon [e-1f970][e-1f44b].

• 10 Juli 2022 - 17:26

Riet:

Een mooie afsluiting met leuke foto's van jullie hele fijne vakantie!
    Groetjes, Riet

• 10 Juli 2022 - 18:47

Karin:

Lieve luitjes,

Ik heb met veel plezier weer de verhalen gelezen, ik heb alleen echt de vlog gemist !!!

Xxx Karin

• 10 Juli 2022 - 19:53

Jacqueline Vrielink:

We hebben weer super leuke, gezellige en fijne vakantie gehad met elkaar! Wat hebben we weer genoten met elkaar! Dikke kus van Noortje en Jacqueline

• 10 Juli 2022 - 20:00

Albert:

Het was weer een prachtig avontuur Heerlijk ontspannen Noorwegen weer herbeleeft. Groetjes van Ali en Albert

• 12 Juli 2022 - 17:08

Bloem:

Fijn dat jullie allemaal weer heelhuids thuis zijn en zo’n geweldige reis hebben gehad!

• 14 Juli 2022 - 10:51

Carin:

Ha Piet en Marjon,
    hele late reactie van me... maar ik ben weer terug uit IJsland.
    Wat fijn dat jullie weer thuis zijn, ik heb genoten van alle verslagen.
    Heerlijk hoor dat jullie dit gedeeld hebben
    Groet Carin