Weer thuis - Reisverslag uit Almelo, Nederland van Piet en Marjon Battjes - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Almelo, Nederland van Piet en Marjon Battjes - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Marjon

Blijf op de hoogte en volg Piet en Marjon

07 Augustus 2018 | Nederland, Almelo

Zo, een laatste stukje in dit reisverslag. We zijn nu ongeveer anderhalve week weer thuis en al weer een dikke week aan het werk...
:-(
De hittegolf houdt maar aan. Toen we op donderdag 26 juli met de boot van Harwich naar Hoek van Holland vaarden (ik heb het opgezocht, omdat ik eerst “voeren” schreef, maar volgens Onze Taal is “vaarden” mogelijk als je bedoelt: zich over water verplaatsen:-)), vertrokken we met ongeveer 22 graden, maar was het bij aankomst 33 graden! En die warmte is al die tijd gebleven. Vandaag was het 37-38 graden in Almelo en ik ben er wel klaar mee. Pffffff. Maarrrrrrrrrr, zoals het nu wordt voorspeld komt er deze week verandering. Sorry voor alle mensen die nog met vakantie moeten, maar er komt wat regen/ onweer/ ommekeer waarna de temperatuur uit zal komen (als het goed is) op een plezierige 22-25 graden. Waar kan ik tekenen????
Deze vakantie is dus ten einde. Het dagelijkse leven gaat weer zoals het gaat. We hebben al weer plannen voor enkele kleine verbouwingen cq aanpassingen aan de woning en tuin gemaakt. Enkele ballonnetjes voor de vakantie voor volgend jaar zijn al weer opgelaten. Deze vakantie was mooi, met soms onverwachte wendingen. Wales is mooi! Het weer was meer dan mooi, elke dag de korte broek en shirtje aan, waarmee we het goed hebben getroffen. Rest mij dus om dit verhaal af te sluiten. Ik zal binnenkort nog wat mooie foto’s toevoegen. Volgend jaar is de bestemming nog een verrassing maar daar schrijf ik dan wel weer over. Tot ziens.
Groetjes van Piet en Marjon (en Pim en Marloes en Ali en Albert en Jacqueline). :-)

• 07 Augustus 2018 - 21:23

Riet:

Fijn dat we jullie konden volgen! :-)

• 08 Augustus 2018 - 09:36

Ali Vrielink:

Het was een schitterende vakantie.veel zon en mooie dingen gedaan.we kijken nu al uit naar de volgende vakantie.zeer benieuwd waar we heen zullen gaan.groetjes Ali en albert

• 10 Juli 2019 - 19:05

Leen De Bree:

Hallo, wat leuk over jullie reis naar wales te lezen, wij gaan er a.s. Zaterdag naar toe, een rondreis met de caravan. We beginnen in zuid en eindigen in noord. Maar we zoeken nog fietsroutes voor stadsfietsen 20 tot 40 km, weet je waar ik die kan vinden.
    Alvast bedankt, groet, Leen

• 11 Juli 2019 - 05:51

Piet En Marjon Battjes:

Hallo Leen, leuk dat je mijn verslag hebt gelezen. Ik hoop dat jullie wat tips hebben opgedaan voor jullie reis. Wales is heel mooi en de mensen zijn erg aardig. Enkele fietsroutes voor stadsfietsen weet ik zo niet. 10 jaar geleden hadden we de ATB’s mee waarmee je wel uit de voeten kon. Als je een gewone fiets (zonder elektrisch) hebt, zal het denk ik nog een uitdaging worden. In de steden zou het wel kunnen, maar buitenaf weet ik zo niet. Ik heb weinig fietspaden gezien en het is soms nogal glooiend dus dat wordt trappen! Als je een fiets zonder versnelling hebt lijkt me dat haast niet te doen. Maar ik weet natuurlijk niet hoe getraind jullie zijn. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Heel veel plezier in het mooie Wales en hopelijk zonnig, droog weer. Groetjes, Marjon